Barnvagnar

Nej, nu får det vara nog!
Barnvagnar är det i säkrklass jobbigaste fenomenet just nu. Ändå, ska alla ha en. Någon sjuk epidimi. Lattemorsor som springer och fikar. Barnen skriker. Vagnarna placeras utmed gatorna, stora led. Att de inte skäms. Mammorna tror att omgivningen finner deras barn så bedårande, ingen kan väl tycka illa om ett litet barn?
Vill också meddela att tunnelbana inte är att tänka på numera. Där står barnvagnarna strategskt utplacerade längs kanterna. Ingen kan kliva av eller på. De tomrum som finns kvar, fylls med trötta föräldrar som inget hellre vill än att dumpa barnen på dagis i någon vecka, eller så. Det rum som finns kvar till oss barnlösa, är mitten. Där finns två alternativ: 1. Låta alla i vagnen ta del av odören, som försiktigt stiger från armhålorna när man klamrar fast sig i taket av vagnen. 2. Göra tappra försök att hålla balansen, utan ledstång.
Jag tycker att folk kan sluta med den här barnhysterin så att vi kan få lite lugn och ro. Inte finns dessa problem i Ryssland, vill jag lova.
I Ryssland är allting bättre.
до свидания!//Linnéa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0